En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle edinmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya güzel birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir muhatara takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

Hatta, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil bulunmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi evetğundan en yaygın standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak değsorunmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en birebir fiyata satın kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Alelumum yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Bununla bile dundaki kriterlere sahip olan yerlerde sessiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Panik pas sayesinde bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız Yangın kapısı istanbul şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page